Et fin- og grovkornet bryne spesielt for sliping av økser og ljåblad, men som også egner seg for kniver og andre verktøy som må være skarpe. For å få en skarp egg og glatt overflate sliper du først med den grovkornede siden for deretter å avslutte med den fine siden. Egner seg godt til verktøy, ljå, økser og kniver. Slip opp med grovkornet side, avslutt med fin side for å få en perfekt finish. Skyll av knivblad etterpå, for å fjerne stålrester. 230x33/10x13mm Korning 180/100
Hurtigsliper i ypperste industrikvalitet fra anerkjente Friedr. Dick i Tyskland. Skjerpestålet er festet til fjærbelastet motstand som sørger for perfekt vinkel. Bare trekk kniven igjennom og kniveggen blir skarp på ny. Hyperdrill har fint trekk og lav materialfjerning som gjør at man unngår at kniven blir hakkete etter sliping over tid. En mye brukt knivsliper til slakteri og profesjonelle. Stengene/skjerpestålet kan etter slitasje og bruk byttes (art nr 90061160).
Skjerpestål 30cm lengde, produsert fra Friedr. Dick i Tyskland. Skjerpestålet er ovalt som gir stor kontakt med kniven og dermed mer effektive sliperesultater.
Brysestein av høy kvalitet fra Tyske Friedr. Dick, med to forskjellige kornstørrelser. Den oransje siden (korn: 360) brukes først til å slipe ut ujevnheter i overflaten og for å slipe på nytt. Den finere hvite siden (korn: 1000) brukes deretter til honing og polering. Viktig: Legg brynesteinen i bløt i vann i ca. 5-10 minutter før bruk. Inkluderer en brakettholder for enkel fiksering av slipevinkelen.